.

.

Елиум Лупач За Зеленчук И И Јас Во Облик На Лупење Компир Лушпи Од Нерѓосувачки Челик Овошни Лушпи За Кујна Со Остар Нож и Peономски Лупач За Нелизгање За Јаболко, Мо?

Елиум Лупач За Зеленчук И И Јас Во Облик На Лупење Компир Лушпи Од Нерѓосувачки Челик Овошни Лушпи За Кујна Со Остар Нож и Peономски

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

ERGОНОМСКИ ДИЗАЈН : лушпата од зеленчук има handономска гумена рачка против лизгање со вкрстено зрно, што може ефикасно да ја намали можноста за гребење на рацете Гумената рачка го зголемува триењето и го олеснува лупењето. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : лушпите од Компири имаат тело од легура На Цинк, цврсто и издржливо. Острите сечила од јаглероден челик не се лесно кородирани од храната. Материјалот од нерѓосувачки челик може да трае подолго. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Погоден за многу видови овошје и зеленчук, како што се компири, јаболка, краставици, моркови итн. Со вграден отстранувач на очи од компир, можете да ги отстраните онолку брзо колку што сакате, што ќе ви го олесни готвењето. ЗАШТЕДЕТЕ време : Овој лупач за овошје со ротирачко сечило е совршен заштедувач на време за готвење во кујната, лесен и брз е за употреба и совршено одговара на кората од овошје или зеленчук. Лупачот нема да се затне со лушпи, ќе заштеди и време и труд.

Други карактеристики

Најдобри понуди