.

.

Стинглин Степлер, Степлер за комерцијални биро, капацитет од 20 листови, црна боја

Стинглин Степлер, Степлер за комерцијални биро, капацитет од 20 листови, црна боја

DEN 175.04

Количина на стоки
Тековен

Комерцијалниот степлер е идеален за бизниси што треба да се вклопат во ден и надвор; Специјализираната внатрешна железница го намалува ризикот од метеж Главни до 20 листови истовремено; Металниот градежен спојлер е издржлив и дизајниран за квалитетно затегнување од биро или бројач на врвот. Позитивното заклучување на заклучувањето се осигура дека главните делови се во соодветна позиција за лесна употреба; Степлер се отвора за да се справи со објавувањето на билтени или друга вертикална површина. Stapler Anvil ротира за функција за закачување за да создаде привремени главни делови; Индикаторот за низок главен дел од страната на списанието го олеснува идентификувањето кога ќе истечат главните делови. Степлер со целосна големина има целосна лента од 210 степени; Препорачано за употреба со С. 4 Премиум степени за најдобри перформанси. Комерцијалниот степлер доаѓа во класична црна боја со ограничена гаранција за живот. Комерцијалниот степлер е идеален за бизниси што треба да се вклопат во ден и надвор; Специјализираната внатрешна железница го намалува ризикот од метеж. Главни до 20 листови истовремено; Металниот градежен спојлер е издржлив и дизајниран за квалитетно затегнување од биро или бројач на врвот. Позитивното заклучување на заклучувањето се осигура дека главните делови се во соодветна позиција за лесна употреба; Степлер се отвора за да се справи со објавувањето на билтени или друга вертикална површина. Stapler Anvil ротира за функција за закачување за да создаде привремени главни делови; Индикаторот за низок главен дел од страната на списанието го олеснува идентификувањето кога ќе истечат главните делови. Степлер со целосна големина има целосна лента од 210 степени; Препорачано за употреба со С. 4 Премиум степени за најдобри перформанси. Комерцијалниот степлер доаѓа во класична црна боја со ограничена гаранција за живот.

Други карактеристики

Најдобри понуди