.

.

Фит Изолирана Шолја За Кафе Мало Тенџере За Кафе Комплет Изолирана Чаша За Кафе Од Нерѓосувачки Челик Преносна Шолја За Кафе Од Типот Капка По Капка Надворешна Шол?

Фит Изолирана Шолја За Кафе Мало Тенџере За Кафе Комплет Изолирана Чаша За Кафе Од Нерѓосувачки Челик Преносна Шолја За Кафе Од Типот Капка

DEN 953.60

Количина на стоки
Тековен

Истури доказ патување кафе кригла со завртка во навој чаша капак е опремен со запечатување прстен, кој обезбедува добар истекување ефект Мат површина против отпечатоци, удобна за допир. Отворот за воздух на парчето уста, овозможува пијалоците да течат непречено, без да бликаат или да се прелеваат. Двоен ѕид вакуум изолација кафе кригла, висок квалитет бпа слободен капак, 304 нерѓосувачки челик материјал внатрешни работи и да донесе едно парче калапи технологија, не е лесно странично истекување и оштетување. чува пијалоци мирис слободен. На дното на оваа шолја за кафе има силиконска подлога која помага да се спречи нејзиното лизгање и да се заштити мебелот од гребнатини и чипс. Пренослива лесна кригла за патување. таа е погодна за повеќето машини за кафе. Капакот на оваа чаша има испакнат дел, така што е лесно да се најде дупката без да се гледа. Капакот за превртување лесно се отвора и заклучува, можете да го отворите капакот за превртување со палецот за една секунда за да пиете од чашата. Оваа шолја за кафе за максимално задржување на температурата, топлите пијалоци се загреваат до 4 часа,а ладните пијалоци остануваат ладни до 6 часа и се чувствуваат енергично за тој ден. Одговара на повеќето држачи за чаши за возила, дома, канцеларија, забави патувања , кампување, патување,во автомобил, на плажа, пешачење, спортски активни, излети итн. Малиот филтер за машина за кафе со преклопен држач за ПП може лесно да се стави во шолјата за кафе за лесно носење. Расклопете го за да направите кафе и преклопете го во висока шолја за кафе за лесно складирање и транспорт. Проширената големина на малиот држач за филтер за машина за кафе може да достигне 118 мм/4,65 инчи. Погоден за повеќето чаши и шолји за кафе. Истури доказ патување кафе кригла со завртка во навој чаша капак е опремен со запечатување прстен, кој обезбедува добар истекување ефект. Мат површина против отпечатоци, удобна за допир. Отворот за воздух на парчето уста, овозможува пијалоците да течат непречено, без да бликаат или да се прелеваат. Двоен ѕид вакуум изолација кафе кригла, висок квалитет бпа слободен капак, 304 нерѓосувачки челик материјал внатрешни работи и да донесе едно парче калапи технологија, не е лесно странично истекување и оштетување. чува пијалоци мирис слободен. На дното на оваа шолја за кафе има силиконска подлога која помага да се спречи нејзиното лизгање и да се заштити мебелот од гребнатини и чипс. Пренослива лесна кригла за патување. таа е погодна за повеќето машини за кафе. Капакот на оваа чаша има испакнат дел, така што е лесно да се најде дупката без да се гледа.

Други карактеристики

Item Type:
Thermal Coffee Cup
Material:
Stainless Steel + PP + Silicone
Color:
Black
Cup Size:
Approx.9x17x7cm / 3.5x6.7x2.8in
Filter + Coffee Filter Container Total Size:
Approx.118x95mm / 4.65x3.74in
Filter Mouth Diameter:
Approx.63mm / 2.48in
Weight:
Approx. 371g / 13.1oz
Capacity:
510 ml
Package List:
1 x Coffee Cup:
1 x Filter:
1 x Coffee Filter Container:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди