.

.

610мм x 100мм мешана решетка Абразивна пескава појаси за напојување со напојување со пакет 20 пакувања

610мм x 100мм мешана решетка Абразивна пескава појаси за напојување со напојување со пакет 20 пакувања

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Продаден на Професионални ремени за комерцијална или повремена употреба мешани абразивни ремени за пескарење Флексибилни, издржливи ремени за пескарење на алуминиум оксид погодни за употреба на дрво, боја, лак, пластика, пластери и светлина за метални работи за пескарење погодни за мнозинството преносни машини / сандери целосно смолки Големина на ремените 100мм х 610мм затворен зафат и тешка поддршка погодна за сите Сандерс, како и други што бараат ремени за пескање 610мм х 100мм како што се Хитачи, Макита, Риби, Црна и Декер, Бош и др. (60 решетки / 80 решетки / 100 решетки и 120 решетки) Многу груби / груби, средни и фини одделенија за фино одделение Оваа листа е за пакет од 20 дискови за пескање, големина на појас - 100мм (ширина) x 610mm (должина) Големина на пакет - 20 PC Grit - 5 x 60 решетки / 5 x 80 решетки / 5 x 100 решетки и 5 x 120 решетки.

Други карактеристики

Најдобри понуди