.

.

Седиштето за тоалети на тоалетот на Flsdj KJL, тоалетното седиште со меко затворање со шарка за брзо ослободување, тоалети за уреа-формалдехид тоалети, најразлични сти?

Седиштето за тоалети на тоалетот на Flsdj KJL, тоалетното седиште со меко затворање со шарка за брзо ослободување, тоалети за уреа-формалдехид

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Висококвалитетно тоалетно седиште : Црното тоалетно седиште е изработено од висококвалитетен уреа-формалдехид, а површината е обложена со заштитен филм, кој може да го продолжи животниот век и е лесно да се чисти ; Опсег на снабдување : 1x црно тоалетно седиште, вклучително и додатоци за инсталација, ве молиме проверете ја формата и големината на тоалетот повторно пред да купите;. Мека блиска функција : Механизмот за автоматско спуштање може ефикасно да го продолжи животниот век на услугата, давајќи им на вас и на вашето семејство тивка околина секоја недела за да избегнете да ги стискате прстите на вашето бебе;. Брзо ослободување : Брзото ослободување на тоалетот со еден клик ви помага да го исчистите тоалетот и тоалетното седиште во најмалку време, одржувајќи ја бањата свежа и хигиенска;. Лесен за инсталирање : Врвот на нашето тоалетно седиште е фиксиран и опремено со додатоци за инсталација, дури и постарите или дамите можат лесно да ја завршат инсталацијата. Висококвалитетно тоалетно седиште : Црното тоалетно седиште е изработено од висококвалитетен уреа-формалдехид, а површината е обложена со заштитен филм, кој може да го продолжи животниот век и е лесно да се чисти ;. Опсег на снабдување : 1x црно тоалетно седиште, вклучително и додатоци за инсталација, ве молиме проверете ја формата и големината на тоалетот повторно пред да купите;. Мека блиска функција : Механизмот за автоматско спуштање може ефикасно да го продолжи животниот век на услугата, давајќи им на вас и на вашето семејство тивка околина секоја недела за да избегнете да ги стискате прстите на вашето бебе;. Брзо ослободување : Брзото ослободување на тоалетот со еден клик ви помага да го исчистите тоалетот и тоалетното седиште во најмалку време, одржувајќи ја бањата свежа и хигиенска;. Лесен за инсталирање : Врвот на нашето тоалетно седиште е фиксиран и опремено со додатоци за инсталација, дури и постарите или дамите можат лесно да ја завршат инсталацијата.

Други карактеристики

Најдобри понуди