.

.

Магнетски куки за замав на FDIT, Организатор на куки од магнет од 0 до 5 кг лесно складирање Лесно се склопува за студентски дом

Магнетски куки за замав на FDIT, Организатор на куки од магнет од 0 до 5 кг лесно складирање Лесно се склопува за студентски дом

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Широка апликација : Можете да ја користите оваа кука за да го обесувате вашиот накит, значки, чаши, капи, а исто така можете да ја користите за да висат крпи, лажици, итн Тоа е многу практично. Мала големина : Магнетната кука е доволно мала за да се вклопи во кој било мал простор, помагајќи при лесно складирање и лесен пристап. Применливи сценарија : Можете да ги користите овие куки за замав во кујни, студија, домови, бањи и каде било со магнетизам. Лесно за движење : Магнетната кука е мала по големина и светлина во тежина, лесен за носење и лесно се преместува на различни локации за употреба. Извонредно вшмукување : Нашата ротирачка кука има извонредно вшмукување, и кога ќе го апсорбира изгледот на материјалот вертикално, вшмукувањето може да се максимизира. Широка апликација : Можете да ја користите оваа кука за да го обесувате вашиот накит, значки, чаши, капи, а исто така можете да ја користите за да висат крпи, лажици, итн. Тоа е многу практично. Мала големина : Магнетната кука е доволно мала за да се вклопи во кој било мал простор, помагајќи при лесно складирање и лесен пристап. Применливи сценарија : Можете да ги користите овие куки за замав во кујни, студија, домови, бањи и каде било со магнетизам. Лесно за движење : Магнетната кука е мала по големина и светлина во тежина, лесен за носење и лесно се преместува на различни локации за употреба. Извонредно вшмукување : Нашата ротирачка кука има извонредно вшмукување, и кога ќе го апсорбира изгледот на материјалот вертикално, вшмукувањето може да се максимизира. Лесно за движење : Магнетната кука е мала по големина и светлина во тежина, лесен за носење и лесно се преместува на различни локации за употреба. Извонредно вшмукување : Нашата ротирачка кука има извонредно вшмукување, а кога вертикално го апсорбира изгледот на материјалот, вшмукувањето може да се максимизира.

Други карактеристики

Item Type:
Swing Magnetic Hooks
Material Grade:
N35
Working Temperature:
80 (℃)
Curie Temperature:
460 (℃)
Specifications:
180° Rotation G16
Pull Off Force:
0 to 5KG
Package List:
6 x Swing Magnetic Hook:
Note:
1. When the magnets cannot be separated from each other, it is recommended to push them horizontally and stagger them.:
2. Strong magnets should be kept away from iron and easily magnetized items, such as monitors, bank cards, computers, TVs, mobile phones, etc.:
3. Strong magnets should be stored in a dry and constant temperature environment, separated and wrapped with plastic, wood chips, cardboard, foam, etc.:

Најдобри понуди