.

.

2GT 2GT Временска макара 24 заби, Боре 5мм 6мм 6,35мм 8мм, за синхрона ширина на ременот 6/9/10мм, 24Тета 24Т сребро

2GT 2GT Временска макара 24 заби, Боре 5мм 6мм 6,35мм 8мм, за синхрона ширина на ременот 6/9/10мм, 24Тета 24Т сребро

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Тип : 24-2 GT-6 BF / 24-2 GT-10 BF Ширина на ременот : 6/9/10мм. Внатрешно родител : 5/6/6/6. Инсталирајте : Лесно се склопува и расклопува. Широко се користат за машини за пренос како 3Д печатач, CNC машини, машини за дупчење и така натаму. Тип : 24-2 GT-6 BF/24-2 GT-10 BFPitch : 2mmteeth Број : 24 дијаметар на Teet Hout Side (OD) : 14.77mmbore : 5/6/6/6/6.35/7/8mmflange : Doublemater : Aluminum allowfixed режим : 2* M4 Fit for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for for Широк појас : 6/9/10мм.

Други карактеристики

Најдобри понуди