.

.

Аекситски панел монтиран прекинувачи 2 терминални SPST за вклучување на прекинувачот за вклучување на прекинувачот 250V 25A

Аекситски панел монтиран прекинувачи 2 терминални SPST за вклучување на прекинувачот за вклучување на прекинувачот 250V 25A

DEN 105.76

Количина на стоки
Тековен

Име на производот : прекинувач за менување; Тип : SPST (Вклучено/ исклучено); Позиција : 2 Напон : 250 V; струја : 25а; Дијатер за монтирање на низата : 12мм/ 0,5 ". Главна големина на телото : 48 x 28 x 21mm/ 1.9" x 1,1 1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1мм/ 1,9 "x 1,1. "x 0,8" (l*w*H); целокупна висина : 57mm / 2. Материјал : метал, пластика; главна боја : сребрен тон, портокалова. Нето тежина : 29g; Содржина на пакет : 1 x прекинувач за прекинување. Име на производ : Име на производ : Име на производ : Име на производ : Име на производ : Прекинувач за вклучување; Тип : SPST (Вклучено / Исклучено); Позиција : 2. Напон : 250 V; струја : 25а; Дијатер на низата за монтирање : 12мм / 0,5 ". Главна големина на телото : 48 x 28 x 21mm / 1,9 "x 1,1" x 0,8 "(L*W*H); целокупна висина : 57мм / 2. Материјал : метал, пластика; главна боја : сребрен тон, портокал. Нето тежина : 29g; Содржина на пакет : 1 x прекинувач за менување.

Други карактеристики

Најдобри понуди