.

.

Загреан Виткач За Трепки Електричен Виткач ЗА Трепки УСБ Виткање Трепки НА Полнење Со Чешел За Трепки За Жени Девојки Брзо Претходно Загревање Природно Виткање До?

Загреан Виткач За Трепки Електричен Виткач ЗА Трепки УСБ Виткање Трепки НА Полнење Со Чешел За Трепки За Жени Девојки Брзо Претходно

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Убава Комбинација : пакетот вклучува електричен виткач за трепки и чешел за трепки, убавата комбинација може да ги задоволи вашите дневни потреби за шминкање, прво можете да го користите чешелот и да ја виткате трепката со виткачот за трепки Лесен За Носење : овој загреан виткач за трепки е компактен и лесен, па затоа е лесно да се стави во козметичката кеса и не зазема премногу простор во вашата торба, можете да ја однесете на местото што ви се допаѓа. Виткање Трепки на Полнење : виткачот за трепки е електричен и еднократно, што може да се полни СО USB полнач, што ви овозможува да се поврзете директно од штекер, лаптоп или друг уред за полнење на виткачот. Едноставен За Употреба : овој загреан виткач за трепки има повеќе опции за контрола на температурата што треба да ги користите, и брзо е да добиете топлина, така што не треба да чекате долго време, заштедувајќи ви време и енергија.

Други карактеристики

Најдобри понуди