.

.

5V реле модул со изолиран OptoCoupler High или ниско ниво на активирање на табла 1 Канал 5V реле за реле за реле за Raspberry Pi Arduino Relay DIY 10 парчиња

5V реле модул со изолиран OptoCoupler High или ниско ниво на активирање на табла 1 Канал 5V реле за реле за реле за Raspberry Pi Arduino

DEN 223.84

Количина на стоки
Тековен

★ Висококвалитетна контрола ★ : Секоја табла за модули на реле Wins Con ја донесе нашата врвна проверка на стандардниот квалитет и обезбеди максимално оптоварување : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A со индикатор за акција и реле Активирајте ја струјата 5ma. ★ Функција на модулот за реле ★ : Дизајн на толерантно дефект и изолација на оптички спојки, дури и ако контролната линија е скршена, релето нема да работи. Сите интерфејси на релето можат директно да се издвојуваат преку терминалите за да се обезбеди стабилна работа. ★ Лесен за употреба ★ : Релето е опремено со зашрафена терминална плоча и фиксирани дупки на завртки (дијаметар : 3,1 мм) од двете страни за лесна инсталација, а активирањето на високо/ниско ниво може да го избере скокачот за да обезбеди многу разноврсност и Дозволете ви да можете да ја вратите влезната логика со скокач. ★ Широк реле за компатибилност ★ : Модулот за реле Wins Con е дизајниран за широки апликации за електронски дизајнери на DIY и е компатибилен со Raspberry/Arm/AVR/MCU/PIC/CNC машина/PS4 итн. но и висококвалитетна услуга за клиенти. Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, слободно контактирајте не во кое било време. WINSCON Electroncis - Параметри на реле модул : WINSCON Relay Module Obil Опис : 1, модулот користи оригинално висококвалитетно реле, максимално оптоварување на нормално отворен интерфејс : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A; 2, користејќи изолација на лепенка оптокулер, силна способност за возење, стабилна изведба; активирање на струјата 5m A; 3, работен напон на модулот е достапен во 5 V, 12 V (проверете ја страницата на производот или страницата за продавница на Winscon); 4. Модулот може да се активира од скокач за да постави високо ниво или на ниско ниво; 5, дизајн толерантен на дефект, дури и ако контролната линија е скршена, релето ќе остане стабилно нема да работи; 6, индикатор за моќност (зелена), индикатор за статус на реле (црвена); 7, дизајнот на интерфејсот е пријателски за корисниците, сите интерфејси можат директно да се поврзат преку терминалниот блок, многу удобен; 8, Големина на модулот : Ве молиме, погледнете ги параметрите на сликата; 9, дојдете со 4 дупки за фиксирање на завртки, дупка 3,1мм, растојание 44,5мм*20,5мм.

Други карактеристики

Најдобри понуди