.

.

Секач за мелење на карбид 10 парчиња од 0,3 мм -1,6 мм со голема брзина челик директно шифра за вежбање поставени електрични алатки за вежбање погодни за најразлични ел?

Секач за мелење на карбид 10 парчиња од 0,3 мм -1,6 мм со голема брзина челик директно шифра за вежбање поставени електрични алатки за

DEN 416.32

Количина на стоки
Тековен

Со голема отпорност на свиткување и отпорност на абење, тој специјално се користи за голема цврстина, апликации за сечење со голема брзина -Вишка температура и отпорност на абење. -Порајниот дизајн на шинк е посоодветен за многу електрични вежби. -Сарп и изопачена флејта ќе го олеснат дупчењето и полесно. -Ситлива за обработка на легура челик, леано железо, леано челик, не'рѓосувачки челик и други делови од тврда легура. Секачот за мелење е погоден за странично мелење, крајно мелење, завршна обработка, итн. Погоден за јаглероден челик, мек челик од легура, челик за умре, челик со алатки, леано железо, титаниум, алуминиум, итн. Висока температура и отпорност на абење. Дизајнот е посоодветен за многу електрични дупки. Sharp и Twisted Flute ќе го олесни и полесно дупчењето. Вклучен челик за брзина на челик : 10 x Twist Drill Bitsnotes : 1. Рачно мерење, ве молиме, дозволете грешка од 1 ~ 3мм, благодарам.

Други карактеристики

Diameter:
0.3mm
Material:
high speed steel
Package Included:
10 x twist drill bits:
notes:
1. Manual measurement, please allow 1~3mm error, thank you.:
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as the picture. :

Најдобри понуди