.

.

BZB стока Две украси за забави за Ноќта на вештерките, вклучуваат 7 нозе за Ноќта на вештерките на надувување на скелети на пиратски брод и 11 анимирани анимирани аним?

BZB стока Две украси за забави за Ноќта на вештерките, вклучуваат 7 нозе за Ноќта на вештерките на надувување на скелети на пиратски

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Пакет за украсување на забави за Ноќта на вештерките - Овој пакет пакет има вкупно 2 украси : 1 парче од 7 нозе за надувување на скелети за надувување на надувување на пиратски брод, и 1 парче од 11 нозе високи анимирани анимирани надуени задушни надуени мачки со светла Идеално и за внатрешна и за надворешна употреба, можете да ги поставите во дневна соба, кујна, покрај базенот, предниот двор или дури и тремот. 7 Ноќта на вештерките на надувување Скелети Духови на пиратски брод со надуени мерки за големина (L X W X H) : 84,6 x 37,4 x 84,6 инчи. 11 стапала високи анимирани мерки за надувување на надувување на црната мачка за надувување на црната мачка (L X W X H) : 112 x 43 x 130 инчи. Самостојно се надува во момент со прицврстен вентилатор кога се приклучува на стандарден електричен излез, се осветлува за подобро ноќно гледање и се отклонува за компактно складирање. Влога, тетри и вентилатор на воздухот вклучени за брзо и лесно поставување.

Други карактеристики

Најдобри понуди