.

.

Полјаци за чистење на црни дијаманти за потрага по алуминиум - склопувачки и прилагодливи

Полјаци за чистење на црни дијаманти за потрага по алуминиум - склопувачки и прилагодливи

DEN 2719.20

Количина на стоки
Тековен

Унисекс прилагодливо патување - пешачење столбови со опсег од 100-125 см и ергономска големина на зафат Ергономски зафат на плута и зафат на врвот дизајниран за подобрување на удобноста и намалување на замор на рацете. Продолжувања на зафат направени од цут, пена нанесена од алги, за дополнителни позиции на рацете.0 Ремени на зглобовите направени од рециклирани влакна на пост-потрошувачи. Flicklock со мек допир+ прави брзи и лесни прилагодувања. Алатка за бит од 1,5 мм вградена во вратило за одржување на терен. 4-сезонски флексибилни совети со корпи за патувања (вклучени корпи за снег). Заменлив технолошки врв на карбид. Унисекс прилагодливо патување - пешачење столбови со опсег од 100-125 см и ергономска големина на зафат. Ергономски зафат на плута и зафат на врвот дизајниран за подобрување на удобноста и намалување на замор на рацете. Продолжувања на зафат направени од цут, пена нанесена од алги, за дополнителни позиции на рацете.0 Ремени на зглобовите направени од рециклирани влакна на пост-потрошувачи. Flicklock со мек допир+ прави брзи и лесни прилагодувања. Алатка за бит од 1,5 мм вградена во вратило за одржување на терен. 4-сезонски флексибилни совети со корпи за патувања (вклучени корпи за снег). Заменлив технолошки врв на карбид. Преместете брзо низ планинскиот терен во удобност со потрагата.

Други карактеристики

Најдобри понуди