.

.

Решетка За зеленчук Кујна Решетка За Зеленчук Повеќеслојна Корпа За Овошје Зачини За Зачини За Играчки Подвижно Тркало Силно И Цврсто, беж Корпа Со Овошје И зеленч?

Решетка За зеленчук Кујна Решетка За Зеленчук Повеќеслојна Корпа За Овошје Зачини За Зачини За Играчки Подвижно Тркало Силно И Цврсто,

DEN 947.20

Количина на стоки
Тековен

??Добредојдовте Во Мојата Продавница, Ние ќе Ви Обезбедиме Квалитетна Услуга ??Тој е Многу Разноврсен, А Нашите Тестови се Многу Добри За Кујна, Бања, Дневна Соба Итн. Дали Ви Се Допаѓа?. ??Мултифункционален : Една Повеќенаменска. Погоден За Сите Сценарија, Широк Спектар на Употреба. ??Определување : 1. Храбар Материјал, Тешки Предмети Лесни за Чување; 2. Безбедносна Ограда. Безбедноста Против Лизгање Не Пука; 3. Мултифункционално Складирање. Кујната, Дневната Соба и Канцеларијата Може да се Чуваат; 4. Лесно За Движење. 360° Мобилни Универзална Тркало, Удобен и Брз. ??Изработен е Од Висококвалитетен Пп Материјал, Силен и Издржлив, Е Вашиот Одличен Избор. ?●Детална Интрудукција●●Ова е Разноврсна Решетка За Овошје и Зеленчук Која Содржи Повеќе Предмети.●Со Макари, Може да се Користи Како Количка●Тој е Многу Разноврсен, А Нашите Тестови се Многу Добри За Кујна, Бања, Дневна Соба Итн.●Тоа Е Задолжително За Кујната, С everything Е Само Подобро За Живот.Параметри на полицата : Материјал : Pp Size : 45.2*59 Cm Color : Сива, Беж Метод На Инсталација : Лесна Инсталација Тип На Ставка За Складирање : Друго?? Определување : 1. Храбар Материјал, Тешки Предмети Лесни за Чување; 2. Безбедносна Ограда. Безбедноста Против Лизгање Не Пука; 3. Мултифункционално Складирање. Кујната, Дневната Соба и Канцеларијата Може да се Чуваат; 4. Лесно За Движење. 360° Мобилни Универзална Тркало, Удобен и Брз.?? Забелешка : 1. Производот Треба Да се Инсталира.

Други карактеристики

Најдобри понуди