.

.

Sswbasics Chrome достигнува кука за облека

Sswbasics Chrome достигнува кука за облека

DEN 456.48

Количина на стоки
Тековен

Продолжена - Оваа кука за облека има продолжена должина од 5 стапки за да ви помогне да достигнете стока што виси високо Chrome - Оваа кука за облека има мазна, но силна хромирана завршница што го прави траен и долготраен производ. Продадени индивидуално. Повторувачки стик за стигнување Помогнете ја оваа кука разноврсна и корисна во најразлични ситуации. Продолжена - Оваа кука за облека има продолжена должина од 5 стапки за да ви помогне да достигнете стока што виси високо. Chrome - Оваа кука за облека има мазна, но силна хромирана завршница што го прави траен и долготраен производ. Продадени индивидуално. 60-инчен дострел. Повторувачкиот дострел за стигнување помага да се направи оваа кука разноврсна и корисна во најразлични ситуации. Прилагодливата кука за дострел ви овозможува да поставите и да добиете облека во тешко достапни области на вашиот малопродажен под. Куката има хромирана завршница и се протега до 5 метри во должина.

Други карактеристики

Најдобри понуди