.

.

ГИК Корпа За Перење Алишта, Торба За Складирање Облека Од Оксфорд, Преклоплива Валкана Облека Со Алуминиумска Рамка, Организација За Перење Алишта И Канти за Склад?

ГИК Корпа За Перење Алишта, Торба За Складирање Облека Од Оксфорд, Преклоплива Валкана Облека Со Алуминиумска Рамка, Организација

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

€ Еко-пријателски Оксфорд ткаенина кошница за перење, дебели и издржливи, водоотпорен со јп мембрана поставата Со капак за да се спречи паѓање на облеката за време на транспортот. ● Преклопната торба за складирање корпи за перење е лесна за склопување и расклопување и преклопување во мала, лесна валкана корпа за перење кога не се користи. ● Алуминиумската цевка од надворешната рамка е обоена, издржлива и не ' рѓосува и има добра носивост. Избегнувајте контакт со облеката и земјата. ● Корпата за перење може да се преклопи рамно и лесно да се чува под креветот или во плакарот кога не се користи за заштеда на простор. ● Повеќенаменска корпа за перење алишта, многу погодна за перални, спални соби, бањи, плакари за прошетки, студентски домови итн.; лесен е за транспорт и може да се користи на различни места . опис на производот име : корпа За Валкана облека со покривка алуминиумска реквизит : околу 660гкол : сив материјал : Алуминиумска рамка + оксфордска облека големина : 35*38*57смспецификација : единечна мрежа со големина на преклопување : 35*67*3см карактеристики изгледот На-600д Оксфордската ткаенина исто така може да одржува добра состојба долго време.

Други карактеристики

single grid with cover:
Folding size:
35*67*3CM
Features:
The appearance of -600D Oxford fabric can also maintain good condition for a long time.:
-Designed by detachable and assembled aluminum frame and durable material bag, light weight but durable:
-Can be used frequently in the bedroom, laundry room, bathroom, university, apartment or closet, etc.:
-X aluminum frame can be easily folded for storage when not in use.:
-The laundry basket is foldable and has a handle for easy storage and carrying. It can also be disassembled by Velcro for easy putting on and taking off.:
-The installation is simple, it can be completed in about 5-8 minutes, no tools are needed. :

Најдобри понуди