.

.

Акрилен Шаблон, Долг Работен Век Цврст САМ Акрилен Шаблон, Акрилни Подароци ЗА Домашен Занает

Акрилен Шаблон, Долг Работен Век Цврст САМ Акрилен Шаблон, Акрилни Подароци ЗА Домашен Занает

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Транспарентен акрилен шаблон е издржлива алатка за прецизно сечење, многу погодна за сечење кожни модели Овој акрилен шаблон е лесен за зачувување и може да се користи долго време, не е лесно да се скрши. Можете да го користите овој модел за да направите торба за картички или чанта за монети, што е посебен занает. Опремен со слој крафт хартија за да спречи судир и гребнатини за време на транспортот. Користење на висококвалитетен акрилен материјал, цврст и издржлив за долг работен век. Овој акрилен шаблон е лесен за зачувување и може да се користи долго време, не е лесно да се скрши2. Користење на висококвалитетен акрилен материјал, цврст и издржлив за долг работен век3. Транспарентен акрилен шаблон е издржлива алатка за прецизно сечење, многу погодна за сечење кожни шаблони4. Опремен со слој крафт хартија за да спречи судир и гребнатини за време на транспортот5. Можете да го користите овој модел за да направите торба за картички или чанта за монети, што е посебен занаетчиски Спецификација : Тип На Ставка : Акрилен Шаблон Материјал : Акрилик Функција : шаблонот може да се користи за правење готов Стил на торба со картички : опис На торбичка Со Картички : Прибл.

Други карактеристики

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
The template can be used to make card bag
Finished Style:
Card bag
Material Description:
Approx. 5.08 ~ 7.62cm / 2 ~ 3in(for reference only)
Suggestions for Use:
1. Hard leather, such as vegetable leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife.:
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with silver refill pen strokes.:
Size:
Approx. 3.7 x 0.6cm / 1.5 x 0.2in
4cm / 1.6in:
7 x 10.3cm / 2.8 x 4.1in:
10 x 10.3cm / 3.9 x 4.1in:
Package List:
4 x Acrylic Template :

Најдобри понуди