.

.

Сет на налепници на кожата на дрон, налепница за заштита на беспилотни летала RC FPV, налепница за декорација на ПВЦ, мини дрон комплет за кожа за FPV дрон

Сет на налепници на кожата на дрон, налепница за заштита на беспилотни летала RC FPV, налепница за декорација на ПВЦ, мини дрон комплет за кожа

DEN 864.00

Количина на стоки
Тековен

Ефективно RC беспилотно летало поставено против вода, гребнатини, прашина и испакнатини, пролонгиран животен век Погодни за RC Drone+FPV очила+Контролер на далечински управувач и движење за FPV. Прецизно сечење, прецизно вклопување, без намалување или искривување, ладните обрасци се полни со личност, налепница за специјална декорација. Лесно да се лепи и солзи, со слот за водич за воздух на грб за лесно ракување со воздушни меури за подобро вклопување. Увезени отстранливи налепници на ПВЦ материјали, поддржуваат повторено залепување без да оставите лепак. Увезени отстранливи налепници на ПВЦ материјали, поддржуваат повторено залепување без да оставам лепак. Погодни за RC Drone+FPV очила+Контролер на далечински управувач и движење за FPV. Ефективно RC беспилотно летало поставено против вода, гребнатини, прашина и испакнатини, продолжено работење на услугата. Лесно да се лепи и солзи, со слот за водич за воздух на грб за лесно ракување со воздушни меури за подобро вклопување. Прецизно сечење, прецизно вклопување, без намалување или искривување, ладни обрасци е полна со личност, налепница за специјална декорација. Спецификација : Тип на ставка : RC налепница на налепници за налепници : PVCFIT за DJI FPV Како да се користи : 1.

Други карактеристики

Item Type:
 RC Drone Sticker Set
Material:
 PVC
Fit for DJI FPV :
How to use:
1. First the glasses with wipes, and then compare the sticker and corresponding position of each sticker, tear it off and paste it in the corresponding position.:
2. Part of the curved surface will be more difficult to stick. If you find that the edge is warped after sticking, use a hair dryer to heat it for a while and then compact it until it fits the body completely.:
Package List:
3 x Stickers1 x Wipes:
1 x Manual:
Note:
1. Shipment does not include drone, glasses,remote control and motion controller.:
2. Manual measurement, please allow 13mm/0.040.12in error, thank you.:
3. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:

Најдобри понуди