.

.

Мефенг дозволете ја авантурата да започне со банер - Заднината за пензионирање на темата за тавели - Заднината на забавата за забава/дипломирање/роденден/свадба/ук?

Мефенг дозволете ја авантурата да започне со банер - Заднината за пензионирање на темата за тавели - Заднината на забавата за

DEN 175.84

Количина на стоки
Тековен

?-големина : Нека мерките за авантуристички транспаренти 9,8 x 1,6 ft/2988cm, што е погодно за украсување на затворено и на отворено. ✈-Промиум материјал-Направен од висококвалитетна и издржлива ткаенина во убави бои. Тоа е водоотпорно и еднократно. ? ? -Шира употреба : Овој транспарент е погоден за виси на предниот двор, wallидот, табелата за десерт, градините, оградите и другите места за славење на важните моменти. Услуга за продажба : Обезбедување на вас најдобри производи и задоволување на сите ваши потреби отсекогаш била наша примарна цел. Ако имате какви било проблеми додека ги купувате нашите производи, ве молиме известете ни и ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. ?-големина : Нека мерките за авантуристички транспаренти 9,8 x 1,6 ft/298.8cm, што е погодно за украсување на затворено и на отворено. ✈-Промиум материјал-Направен од висококвалитетна и издржлива ткаенина во убави бои. Тоа е водоотпорно и еднократно. ? ? -Шира употреба : Овој транспарент е погоден за виси на предниот двор, wallидот, табелата за десерт, градините, оградите и другите места за славење на важните моменти.

Други карактеристики

Најдобри понуди