.

.

Дали Ќе Ми Бидете Деверуши Кутии За Подароци 8х8х3, 5 со 16 етикети за предлози за Песни За 10 Деверуши, 2 слугинки на почести, 2 мартон на почести &засилувач; 2 цветни дево?

Дали Ќе Ми Бидете Деверуши Кутии За Подароци 8х8х3, 5 со 16 етикети за предлози за Песни За 10 Деверуши, 2 слугинки на почести, 2 мартон на

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

Квалитетни Материјали : празни кутии се направени од висококвалитетни дебели хартии со иста боја одвнатре Етикетите на Предлозите се направени од квалитетен винил кој е отпорен на избледување и гребење. Прекрасни Песни : сетот вклучува различни убави песни за прашајте деверуши, цветни девојки, слугинка на честа и матрона на честа. Комплет за погодност : овој комплет за кутии за подароци има се што е потребно за подароци за предлози за невестински забави, вклучувајќи ја и златната низа за истегнување готова во петелки, што заштедува многу време и напор и додајте елегантен последен допир во кутијата. Кутии за подароци испорачани рамни и треба минимален напор за составување. (Содржината на кутијата И Подароците За Невестинска Забава не се вклучени, само празни кутии со етикети и божји жици. Буџетски Пријателски : со овој комплет, подготвени сте да ги додадете вашите подароци за невестинска забава без да се грижите за купување кутии или жици на големо што го прави исплатлив. Печатени во САД : етикетите за предлози за деверуша се дизајнирани и печатени во Сад & целиот сет е 100% Загарантиран. Квалитетни Материјали : празни кутии се направени од висококвалитетни дебели хартии со иста боја одвнатре. Етикетите на Предлозите се направени од квалитетен винил кој е отпорен на избледување и гребење. Прекрасни Песни : сетот вклучува различни убави песни за прашајте деверуши, цветни девојки, слугинка на честа и матрона на честа. Комплет за погодност : овој комплет за кутии за подароци има се што е потребно за подароци за предлози за невестински забави, вклучувајќи ја и златната низа за истегнување готова во петелки, што заштедува многу време и напор и додајте елегантен последен допир во кутијата. Кутии за подароци испорачани рамни и треба минимален напор за составување. (Содржината на кутијата И Подароците За Невестинска Забава не се вклучени, само празни кутии со етикети и божји жици. Буџетски Пријателски : со овој комплет, подготвени сте да ги додадете вашите подароци за невестинска забава без да се грижите за купување кутии или жици на големо што го прави исплатлив. Печатени во САД : етикетите за предлози за деверуша се дизајнирани и печатени во Сад & целиот сет е 100% Загарантиран. Бели Кутии За Подароци За Деверуши Со Прекрасни Песни На Винилни Етикети овој пакет вклучува 10 Бели Кутии 8 х 8 х 3,5 инчи, 16 Етикети За Предлози за Песни за 10 Деверуши, 2 Слугинки На Почести, 2 Мартон На Почести И 2 Цветни Девојки И Готови винилни етикети Со Златна Низа Може да се прикачат или на врвот на кутијата, или одвнатре.

Други карактеристики

Најдобри понуди