.

.

Новерлиф 24 ПАРЧИЊА Хороскопски Шајки За Нокти За Акрилни Нокти, Злато &засилувач; Сребрени Дванаесет Приврзоци Со Соѕвездие Кристал Со Дијамант, 3д Хороскопска Тем?

Новерлиф 24 ПАРЧИЊА Хороскопски Шајки За Нокти За Акрилни Нокти, Злато &засилувач; Сребрени Дванаесет Приврзоци Со Соѕвездие Кристал

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Уникатните полнила со знаци на соѕвездие со соодветни зборови На Овен, Бик, Близнаци, Рак, Лав, Девица, Вага, Шкорпија, Стрелец, Јарец, Водолија, Риби го олеснуваат украсувањето на ноктите и накитот поврзани со соѕвездието Комбинирајте ги со други кристали или украси за дијаманти за нокти за да постигнете свој уникатен сам дизајн. Хороскопските привлечности би биле одличен избор за подарок за вашето семејство и пријатели кои сакаат хороскоп. Неопходно е да направите свој хороскопски шарм. Покажете го вашиот роденден и личност со овој уникатен знак соѕвездија. Носејќи ги овие сјајни хороскопски привлечности со дијамант, што ќе ви донесе среќа и убавина. Ви овозможува лесно да креирате различни стилови на нокти и занаетчиски украси, целосно покажувајќи го вашиот шарм и модна fashionетика. 3д хороскопски шарм за нокти кристал изгледа пенливо и многу деликатно.Секој шарм има различно значење за вашето верување и став. Комбинирајте ги со други кристали или украси за дијаманти за нокти за да постигнете свој уникатен сам дизајн. ⛎ ⛎●Популарни Елементи За Дизајн На хороскопски Знаци】 Вклучува 1 комплет од 24 пакувања хороскопски шарм за нокти, 12 парчиња злато и 12 парчиња сребро. Приврзокот ЗА нокти ОД 3д зодијак е дизајниран со најпопуларните хороскопски елементи. Ви овозможува лесно да креирате различни стилови на нокти и занаетчиски украси, целосно покажувајќи го вашиот шарм и модна fashionетика. ♒ ♒+Класичен и мистериозен】 Зодијакот Може да ја рефлектира положбата на сонцето кога сте родени. Тоа би се однесувало на вашиот карактер, личност и емоции. Нанесете го на ноктите, создавајќи мистериозен и индивидуален ефект. Можете исто така да одговарате со други украси за нокти за да ја направите поделикатна. ♓ ♓①Прекрасни модни Додатоци】 3д хороскопски шарм за нокти кристал изгледа пенливо и многу деликатно.

Други карактеристики

Најдобри понуди