.

.

Трговци Размена На Сент Луис Сертификат За Членство

Трговци Размена На Сент Луис Сертификат За Членство

DEN 1200.00

Количина на стоки
Тековен

Размена На Стоки Сертификат за членство. 4 вињети-3 од речните сцени & Една Од Зградите За Размена На Трговци во Сент Луис!! Печатени Од Џејмс Хоган Печатење Копродукции. Сертификат за акции издаваат бизниси, обично компании. Акциите се дел од постојаното финансирање на бизнисот. Нормално, тие никогаш не се враќаат, а инвеститорот може да ги врати своите пари само со продажба на друг инвеститор. Повеќето акции, или исто така наречени акции, заработуваат дивиденди, по дискреција на бизнисот, во зависност од тоа колку добро тргувал. Акционер или акционер е дел-сопственик на бизнисот што ги издал сертификатите за акции.

Други карактеристики

Најдобри понуди