.

.

Valiclud Home Decor Decor Office Decor Decor 2pcs Swan Place картички држачи за табела за табела за сликање столб за клип за свадбена забава Број Фото маса Мени за хартија Домашни декор канце?

Valiclud Home Decor Decor Office Decor Decor 2pcs Swan Place картички држачи за табела за табела за сликање столб за клип за свадбена забава

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Совршен за украсување кујна, трпезарија, дневна соба, свадбена маса, канцеларија, итн Креативниот и прекрасен дизајн на форма на лебеди го прави попривлечен за луѓето. Може да ви прилагоди меморандум за десктоп, фотографии, визит -картички, итн., Да ги направи едноставни и чисти. Усвоен со врвен материјал од смола, не е лесен за оштетување, лесен за употреба и складирање. Одлично поставување клипови за меморандум, белешки, списоци и клипинг фотографии од вашите најблиски. Совршен за украсување кујна, трпезарија, дневна соба, свадбена маса, канцеларија, итн. Креативниот и прекрасен дизајн на форма на лебеди го прави попривлечен за луѓето. Може да ви прилагоди меморандум за десктоп, фотографии, визит -картички, итн., Да ги направи едноставни и чисти. Усвоен со врвен материјал од смола, не е лесен за оштетување, лесен за употреба и складирање. Одлично поставување клипови за меморандум, белешки, списоци и клипинг фотографии од вашите најблиски. Опис мулти-функционално држач за картички, одличен помошник за вашиот дом или забава. Направено од врвен и издржлив материјал од смола, држачот на бројот на табелата може да ви донесе многу повеќе изненадувања, не лесни за и деформирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди