.

.

Штафелај Штанд Штафелај 12 парчиња Пластични Штафелај Штандови Штафелај Држачи За Штандови За Плочи Рамка За Слика Штанд За Украсни Чинии Садови За Садови За Фотог?

Штафелај Штанд Штафелај 12 парчиња Пластични Штафелај Штандови Штафелај Држачи За Штандови За Плочи Рамка За Слика Штанд За Украсни Чинии Садови

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

ДЕКОРАТИВЕН ДРЖАЧ ЗА ПЛОЧИ : штандот за прикажување фотографии, книги, уметнички дела, колекционерски плочи и многу повеќе ШТАНД ЗА АКРИЛНА ПЛОЧА : изработен од издржлива пластика, лесен и може стабилно да ги држи производите. ШТАНД ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ КНИГИ : Прекрасен украсен штафелај, како и креативен украс за вашиот дом. СПИСАНИЕ ШТО ПОКАЖУВА РЕШЕТКА : пластичните штафелаи се одлични за лесни предмети што сакате да ги ставите на неа. ДРЖАЧ ЗА ПРИКАЗ НА РАМКА : Грациозно закривениот држач за прикажување може елеганција во секоја просторија. Одлично за прикажување на вашите мали предмети. ДЕКОРАТИВЕН ДРЖАЧ ЗА ПЛОЧИ : штандот за прикажување фотографии, книги, уметнички дела, колекционерски плочи и многу повеќе. ШТАНД ЗА АКРИЛНА ПЛОЧА : изработен од издржлива пластика, лесен и може стабилно да ги држи производите. ШТАНД ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ КНИГИ : Прекрасен украсен штафелај, како и креативен украс за вашиот дом. СПИСАНИЕ ШТО ПОКАЖУВА РЕШЕТКА : пластичните штафелаи се одлични за лесни предмети што сакате да ги ставите на неа. ДРЖАЧ ЗА ПРИКАЗ НА РАМКА : Грациозно закривениот држач за прикажување може елеганција во секоја просторија. Одлично за прикажување на вашите мали предмети. Опис Овие лавици за складирање се произведени со пластичен материјал, светлина во тежина, може стабилно да поддржува различни големини производи.

Други карактеристики

Најдобри понуди