.

.

Brush Rinser, мултифункционален плач за четка за боја со копче, чистач за четка за боја за акрилик, акварел и вода базирана на вода за чистење на вода за чистење со 6 четка ?

Brush Rinser, мултифункционален плач за четка за боја со копче, чистач за четка за боја за акрилик, акварел и вода базирана на вода

DEN 239.84

Количина на стоки
Тековен

[Мултифункционален дизајн] Ринсер за четки за боја е дизајниран за мултифункционално Брешката Rinser не само што може да мие четки за шминка, туку и други видови четки, боја, креда и слично. [Лесно за употреба и чиста] плаксер за четки за боја со мозоци е дизајниран автоматски да ја собере водата за плакнење, можете да рециклирате валкана вода на допир на копче и да оставите чиста вода да тече за повторна употреба. Лесен за употреба. Може да се расклопи во два дела за лесно чистење и складирање. [Длабоко чистота] Сликарство за плач на четката брзо ги мие вашите четки и ги враќа четките за чистење во ниеден момент. Brush Rinser полесно да ги завршите дневните задачи за шминка и чистење. [Ниска потрошувачка на вода] Ринсер за четки за боја, дизајниран за заштеда на вода, чистачка за четки за боја, треба само мала количина вода за да ја заврши работата за чистење на четката, чистачот на четки ефикасно заштедувајќи ги водните ресурси. [Список за пакување] ’Е добиете 1 Rinser за четки, 6 четка за боја. Димензии на чистење четки 7,25 x 2,65 x 3,14 инчи, 30 капацитет на црвенило по шише вода, резервоар за 2x250ml канализации. [Мултифункционален дизајн] Ринсер за четки за боја е дизајниран за мултифункционално. Брешката Rinser не само што може да мие четки за шминка, туку и други видови четки, боја, креда и слично. [Лесно за употреба и чиста] плаксер за четки за боја со мозоци е дизајниран автоматски да ја собере водата за плакнење, можете да рециклирате валкана вода на допир на копче и да оставите чиста вода да тече за повторна употреба. Лесен за употреба. Може да се расклопи во два дела за лесно чистење и складирање. [Длабоко чистота] Сликарство за плач на четката брзо ги мие вашите четки и ги враќа четките за чистење во ниеден момент.

Други карактеристики

Најдобри понуди