.

.

Аквариум CO2 Монитор, Проверка на мониторот Aquarium CO2, скриена дизајн риба за аквариум

Аквариум CO2 Монитор, Проверка на мониторот Aquarium CO2, скриена дизајн риба за аквариум

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Лесен за употреба : Оваа течност за монитор може директно да се спушти и да се користи, прецизно и сигурен Помогнете да додадете точна течна количина : со различна боја на течност претставува различна концентрација на CO2. Сината значи дека концентрацијата на СО2 е премногу мала. Зелената значи дека е нормално. Yellowолта значи дека концентрацијата на CO2 е превисока, така што е h. Суштинска алатка за следење на нивото на CO2 во аквариумот. Погодно за сите видови на аквариум со големина. Сокриен дизајн : поудобно за отворање и пополнување на течност. Направено од висококвалитетен акрилен материјал, што е јасно за да се гледа течноста, студија и издржлива. Лесен за употреба : Оваа течност за монитор може директно да се спушти и да се користи, прецизно и сигурен. Помогнете да додадете точна течна количина : со различна боја на течност претставува различна концентрација на CO2. Сината значи дека концентрацијата на СО2 е премногу мала. Зелената значи дека е нормално. Yellowолта значи дека концентрацијата на CO2 е превисока, така што е h. Суштинска алатка за следење на нивото на CO2 во аквариумот. Погодно за сите видови на аквариум со големина. Сокриен дизајн : поудобно за отворање и пополнување на течност. Направено од висококвалитетен акрилен материјал, што е јасно за да се гледа течноста, студија и издржлива. Карактеристики : 1. Направено од висококвалитетен акрилен материјал, што е јасно за да се гледа течноста, студија и издржлива. Сокриен дизајн : поудобно за отворање и пополнување на течност. Лесен за употреба : Оваа течност за монитор може директно да се спушти и да се користи, прецизен и сигурен. Помогнете да додадете точна течна количина : со различна боја на течност претставува различна концентрација на CO2. Сината значи дека концентрацијата на СО2 е премногу мала. Зелената значи дека е нормално.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Acrylic
Color:
As Pictures Shown
Co2 Monitor Size:
approx.3.5*3.7cm/1.4*1.5in(W*H)
  :
Package list:
 
1 * Aquarium Co2 Monitor:
1 * Aquarium Co2 Monitor Fluid(15ml):
1 * Suction Cup :
Note:
 
1. After adding the monitoring liquid, put it into the cylinder vertically, the color of the monitoring liquid will change along with the amount of carbon dioxide that has been put into. You can judge from the color to see if the co2 input is appropriate and adjust it.:
2. Do not use the oxygen pump while using the monitor, or else it will affect the normal color display. Generally speaking, the grass is not need to add oxygen, for aquatic plants breathe out oxygen after photosynthesis, adjust the ratio of aquatic plants to fish and shrimp for let them live better together. :

Најдобри понуди