.

.

Рефлексивно огледало на микроскоп, сликање 2 страни 360 степени поле за ротација на ротација Проширување на рамнината на микроскоп конкавен рефлектор Практичен пре?

Рефлексивно огледало на микроскоп, сликање 2 страни 360 степени поле за ротација на ротација Проширување на рамнината на микроскоп конкавен

DEN 116.80

Количина на стоки
Тековен

Огледало на авионот : Авионската страна се користи за сликање, промена на лесната патека, проширување на полето на просторот, без промена на својството на пропагирање на светлината Конкавно огледало : Конкавната страна на рефлективното огледало главно се користи за собирање светло, ефикасно и практично. Ротација од 360 степени : Специјален дизајн на структурата на заградите, огледалото може да ротира 360 степени, што е погодно за префрлување на огледалото според потребите. Применливо за : Овој рефлектор е погоден за биолошки микроскоп XSP 00 серии, компатибилен за XSP 02 06 серија биолошки микроскоп ретрорефлектор. Главна функција : Концетното огледало на авионот се користи за да се одрази природната светлина во микроскопот, така што ќе можете појасно да го набудувате примерокот. Применливо за : Овој рефлектор е погоден за биолошки микроскоп XSP 00 серии, компатибилен за XSP 02 06 серија биолошки микроскоп ретрорефлектор. Главна функција : Концетното огледало на авионот се користи за да се одрази природната светлина во микроскопот, така што ќе можете појасно да го набудувате примерокот. Конкавно огледало : Конкавната страна на рефлективното огледало главно се користи за собирање светло, ефикасно и практично.

Други карактеристики

Item Type:
Microscope Reflective Mirror
Material:
Stainless steel, resin
Application:
Suitable for XSP 00 series biological microscope
Main Function:
Reflecting light, reflecting natural light into microscope
Concave Mirror Function:
Gathering light
Plane Mirror Function:
Imaging, changing the light pathway, expanding the field of space, without changing the propagation property of light
How to Use:
Directly install and use.:
Package List:
1 xMicroscope Reflective Mirror:

Најдобри понуди