.

.

Втора Кожа Јусеи Сагава Моќ Црна х Бела / За Xperia SO-04E/docomo DSO04E-PCCL-299-Y318

Втора Кожа Јусеи Сагава Моќ Црна х Бела / За Xperia SO-04E/docomo DSO04E-PCCL-299-Y318

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Спецификациите може да се менуваат без претходна најава ● Сликата е композитна слика. ●Целата обработка на производот е рачно изработена и спроведена во Јапонија од квалификувани занаетчии. Ги штити грбот и страните. ●Телефонот може да се полни со приложено куќиште (само кабел) што не е компатибилно со полначи од типот на работната површина. Тоа може да потрае и до 3 недели пред превозот. Ве молиме признајте.

Други карактеристики

Најдобри понуди