.

.

МОДЕЛ На Турбина На Ветер QAZNHODDS DIY Трифазна Вертикална Оска Генератор На Постојан Магнет Надворешен Пренослив Приказ На Ветерница Со Мала Брзина

МОДЕЛ На Турбина На Ветер QAZNHODDS DIY Трифазна Вертикална Оска Генератор На Постојан Магнет Надворешен Пренослив Приказ На Ветерница

DEN 564.80

Количина на стоки
Тековен

Широк спектар на апликации, едноставна работа, вграден моќен мотор, може да генерира електрична енергија кога има ветер Структурата е интегрирана и инсталацијата е полесна. Едноставен и лесен за употреба, може да се стави на прозорци, балкони, покриви, итн. Лесно за поправање, висока стапка на собирање ветер!. Делот на генераторот е пократок од стариот модел, со моќен мотор од 35w. Јачината на звукот е исто така помала, а долната интегрирана заграда е поврзана за да се постигне едноставна структура. Лесен за ракување, лесен за инсталирање итн. Широк спектар на апликации, едноставна работа, вграден моќен мотор, може да генерира електрична енергија кога има ветер. Структурата е интегрирана и инсталацијата е полесна едноставна и удобна за употреба, може да се постави на прозорци, балкони, покриви итн. Лесно за поправање, висока стапка на собирање ветер!Делот на генераторот е пократок од стариот модел, со моќен мотор од 35w.

Други карактеристики

Product height:
420mm
Blade length:
250mm
Base diameter:
90mm
Rotation diameter:
220mm
Rated power:
20W
Voltage:
1-20V

Најдобри понуди