.

.

Далечински управувач на блендата на пиксели за ролет за камера RC-20101 UC1 Ослободување на кабелот компатибилен со Olympus E-M1, E-M5, E-M10, Pen-F, EPL8, EPL7, EPL6, EPL5, EPL3, EPL2, EP5, EP3, E400, E400, E410

Далечински управувач на блендата на пиксели за ролет за камера RC-20101 UC1 Ослободување на кабелот компатибилен со Olympus E-M1,

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

? Компатибилен со Olympus OM-D E-M1, E-M5 Mark II, E-M5, E-M10 Mark II, E-M10; Пенкало-F, E-PL8, E-PL7, E-PL6, E-PL5, E-PL3, E-PL2, E-P5, E-P3, EP-1, EP-2, E-PM2, E -PM1, E30, E100, E400, E410, E420, E450, E510, E520, E550, E600, E620, 510 UZ, 550 UZ, 560 UZ, 565 UZ, 570 UZ, 590 UZ, 810 UZ, XZ-1, XZ-2, Stylus 1, 1 S, SP-100 EE, SH-60, SH-50, SH-1, SH-2, SZ-31 MR, SZ-30 MR, SZ-20, SZ-14, SZ-11, SZ-10, SH-21, SH-25 (Белешка : Не одговара на Олимп ОМ-1, ЕМ1 X, ЕМ1-II, ЕМ1-III, ЕМ5-III, ЕМ10-III, ЕМ10-IV). ? Контролирајте го активирањето на автоматскиот фокус и блендата, снимајте слики без камера за тресење. Идеално за изложеност на сијалица, снимки од супер телефото и макро фотографија. Корисно за фотографирање на предмети што е тешко да се пристапи. ? Не е потребна батерија - напојувана со камера. Iredичен кабел за ослободување на ролетната за далечински управувач RC-20101 UC1 Овој далечински прекинувач е дизајниран да го намали тресењето на фотоапаратот на апсолутен минимум.

Други карактеристики

Најдобри понуди