.

.

Ikea Fiskbo Frame, црна, 4 x 6

Ikea Fiskbo Frame, црна, 4 x 6

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Може да се користи виси или стои, хоризонтално и вертикално, за да се вклопи во достапниот простор Предната заштита во пластика ја прави рамката побезбедна за употреба. Може да се користи виси или стои, хоризонтално и вертикално, за да се вклопи во достапниот простор. Предната заштита во пластика ја прави рамката побезбедна за употреба. Ikea fiskbo рамка, црна, 4 "x 6" (2 пакет).

Други карактеристики

Најдобри понуди