.

.

Yes4All Combo Hexagon Hanteln Hantel Gewichte 2,2 kg und puzzlematte sportmatte bodenschutz bodenfliesen gymnastikmatte обуки matte bodenmatte 60x60 cm

Yes4All Combo Hexagon Hanteln Hantel Gewichte 2,2 kg und puzzlematte sportmatte bodenschutz bodenfliesen gymnastikmatte обуки

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

ТЕГОВИ ОД НЕОПРЕНОВИ ОД ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО : Да4сите висококвалитетни Гира Од Неопренови нема да се скршат или свиткаат по повторна употреба Неопренот е исто така потрајен и помалку склон кон разделување од винилот, што го прави попосакуван избор за долготрајна употреба. НЕОПРЕНОВИ ТЕГОВИ БЕЗ ЛИЗГАЊЕ : Густата издржлива облога од неопренови обезбедува удобно држење на рацете и не бара ракавици. Облогата од неопренови формира заштитна бариера што спречува чипсување на тегови и го штити подот од оштетување. 6 ПЛОЧКИ ПОКРИВААТ 24 КВАДРАТНИ МЕТРИ. ФТ : Вклучуваат 6 плочки. Секоја плочка е со дебелина од 24"л х 24"В х 7/16"Од највисоката точка на текстурата. ИЗДРЖЛИВ И НЕЛИЗГАЧКИ : не-лизгачката текстура и површината што апсорбира удари обезбедува меко чувство при вежбање, најдобро за удобна област за вежбање-комбинација НА ПОДЛОГА ОД ПЕНА ЕВА СО висока густина и подлога за вежбање за одлична поддршка и перница. ТЕГОВИ ОД НЕОПРЕНОВИ ОД ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО : Да4сите висококвалитетни Гира Од Неопренови нема да се скршат или свиткаат по повторна употреба. Неопренот е исто така потрајен и помалку склон кон разделување од винилот, што го прави попосакуван избор за долготрајна употреба. НЕОПРЕНОВИ ТЕГОВИ БЕЗ ЛИЗГАЊЕ : Густата издржлива облога од неопренови обезбедува удобно држење на рацете и не бара ракавици. Облогата од неопренови формира заштитна бариера што спречува чипсување на тегови и го штити подот од оштетување.

Други карактеристики

Најдобри понуди