.

.

НЕКС - 49 Микро Единечна 49мм Леќа Обратен Прстен Обратен Прстен Обратен Прстен Обратен Прстен Обратен Прстен Обратен Прстен Прстен За Макро Фотографија Прстен

НЕКС - 49 Микро Единечна 49мм Леќа Обратен Прстен Обратен Прстен Обратен Прстен Обратен Прстен Обратен Прстен Обратен Прстен

DEN 1192.00

Количина на стоки
Тековен

Дополнително го зголемува растојанието помеѓу објективот и фокусната рамнина може да постигне добри резултати кога снимате тродимензионална глетка. Едноставно и евтино. Дополнително го зголемува растојанието помеѓу објективот и фокусната рамнина. може да постигне добри резултати кога снимате тродимензионална глетка. Едноставно и евтино. Со овој обратен прстен, можете да ја смените вашата средна фокусна леќа во микролен. Објективот може да се преврти наопаку и да се поврзе со трупот на авионот, со цел да се постигне целта за користење на обична макро фотографија на објективот, генерално користена за slr дигитална камера обратна леќа, макро снимање.

Други карактеристики

Најдобри понуди