.

.

SJT ПРЕТПРИЈАТИЈА, АД. Г-дин &засилувач; Г-Ѓа-E. 2020 Апсорбирачки Камени Подлоги-Подлоги Поддржани Од Плута За Пијалоци-Одлични За Парови, Свадби и Годишнини - 4 х 4 инчи-К?

SJT ПРЕТПРИЈАТИЈА, АД. Г-дин &засилувач; Г-Ѓа-E. 2020 Апсорбирачки Камени Подлоги-Подлоги Поддржани Од Плута За Пијалоци-Одлични За Парови, Свадби

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Подлогите читаат " Г-Дин И Г-ѓа-E Направено од абсорбента камен за апсорпција на капе, истури и кондензација. Подлогите поддржани од плута нема да го оштетат вашиот мебел, масичка за кафе, шалтер или биро. Сите четири подлоги имаат исто уметничко дело. Секој подлога мери речиси 4 х 4 х 1,25 инчи. Печатени и спакувани во САД. Овие подлоги прават одличен подарок за пријателите или семејството!. Подлогите читаат " Г-Дин И Г-ѓа-E. Направено од абсорбента камен за апсорпција на капе, истури и кондензација. Подлогите поддржани од плута нема да го оштетат вашиот мебел, масичка за кафе, шалтер или биро. Сите четири подлоги имаат исто уметничко дело. Секој подлога мери речиси 4 х 4 х 1,25 инчи. Печатени и спакувани во САД. Овие подлоги прават одличен подарок за пријателите или семејството!.

Други карактеристики

Најдобри понуди