.

.

XPS Замена На Батеријата За Летно Бебе Доенче 02090, Новороденче 0209А, Новороденче 0210А, Новороденче 02720 ПН 02100А-10 ХК1100ААЕ4БМЈС

XPS Замена На Батеријата За Летно Бебе Доенче 02090, Новороденче 0209А, Новороденче 0210А, Новороденче 02720 ПН 02100А-10 ХК1100ААЕ4БМЈС

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Замена На Батеријата За Летно Бебе ДОЕНЧЕ 0209А Доенче 02090 Новороденче 0210А Доенче 02720 Ni-MH , Волти : 4.8 ,Капацитет : 1500m Ah/7. Димензија : 49,42 x 28,80 x 28,80 mm, Тежина : 130,0 g. Сите Производи се Сертифицирани СО ISO9001, Ro HS и CE. 14 Дена Гаранција За Враќање На Парите и 12 Месеци Гаранција. Замена На Батеријата За Летно Бебе ДОЕНЧЕ 0209А Доенче 02090 Новороденче 0210А Доенче 02720. Ni-MH , Волти : 4.8 ,Капацитет : 1500m Ah/7. Димензија : 49,42 x 28,80 x 28,80 mm, Тежина : 130,0 g. Сите Производи се Сертифицирани СО ISO9001, Ro HS и CE. 14 Дена Гаранција За Враќање На Парите и 12 Месеци Гаранција. Компатибилен модел БР. : ЛЕТНО Бебе Доенче 02090 Новороденче 0209А Доенче 0210А Доенче 02720 Компатибилни Броеви На Делови : ЛЕТНО БЕБЕ 02100А-10 ХК1100ААЕ4БМЈ Ве Молиме осигурајте Се Дека И Моделот И Батеријата Се Компатибилни Со Броевите на Деловите : се совпаѓаат со вашиот уред пред да го купите.

Други карактеристики

Најдобри понуди