.

.

Склоп за трска од 10 парчиња 3 пински 3 пин магнетски прекинувач нормално отворен и нормално затворен конверзија 2.5x14mm

Склоп за трска од 10 парчиња 3 пински 3 пин магнетски прекинувач нормално отворен и нормално затворен конверзија 2.5x14mm

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Склоп за трска од 10 парчиња 3 пински 3 пин магнетски прекинувач нормално отворен и нормално затворен конверзија 2 Склоп за трска од 10 парчиња 3 пински 3 пин магнетски прекинувач нормално отворен и нормално затворен конверзија 2. Description Maximum power : 4 W Maximum switching voltage : 60 VDC/VAC High voltage : 60 VDC/VAC Maximum switching current : 0.25 A Maximum load current : 0.5 A Maximum contact resistance : 115 M Minimum insulation resistance : 2x107/2x109 Action time : 0.25ms Bounce time : Фреквенција на одговор од 0,05ms : 3000 Hz Чувствителна вредност : 10 ~ 20at Ресетирање на минимална вредност Мин : 5ft Максимална капацитивност за контакт : 2,0pf пакет Вклучен : 10 x артикли |.

Други карактеристики

Најдобри понуди