.

.

GB172WJSA Заменете го далечинскиот Управувач за sharp LCD LED ТВ HDTV AQUOS LC-60EQ30U LC-60LE661U LC-60LE660U LC-60C6600U LC-70LE660U LC-80LE661U LC-70C6600U LC-70EQ30U LC-70LE661U LC60EQ30U Lc60le661u

GB172WJSA Заменете го далечинскиот Управувач за sharp LCD LED ТВ HDTV AQUOS LC-60EQ30U LC-60LE661U LC-60LE660U LC-60C6600U LC-70LE660U LC-80LE661U

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Aiditimi GB172 WJSA Замена Далечински Управувач одговара За Остар LCD LED ТВ AQUOS HDTV Нема потреба да програмирате, само инсталирајте нови ааа алкални батерии, тогаш тоа е подготвено за употреба. Компатибилен Со остар ТВ модел Аквос ЛЦ-60ЕК30У ЛЦ-60ЛЕ661У ЛЦ-60ЛЕ660У ЛЦ-60Ц6600У ЛЦ-70ЛЕ660У ЛЦ-80ЛЕ661У ЛЦ-70Ц6600У ЛЦ-70ЕК30У ЛЦ-70ЛЕ661У. ЛЦ60ЕК30У lc60le661u Lc60le660u LC60 C6600 U LC70 LE660 U LC80 LE661 U LC70 C6600 U LC70 EQ30 U LC70 LE661 U. ПАКЕТ ВКЛУЧЕНИ : 1 X IR ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ. AIDITIMI GB172 WJSA Ја Замени работата На Далечинскиот Управувач За SHARP LCD LED ТВ AQUOS HDTV не е потребно програмирање или паринг. Само инсталирајте 2 нови 1,5 V aaa алкални батерии, а потоа работи. Ова е замена IR далечински управувач. Компатибилен со остри ТВ модели : LC-60 EQ30 U LC-60 LE661 U LC-60 LE660 U LC-60 C6600 U LC-70 LE660 U LC-80 LE661 U LC-70 C6600 U LC-70 EQ30 U LC-70 LE661 U LC60 EQ30 U LC60 LE661 U LC60 LE661 U lc60le660u LC60 C6600 U LC70 LE660 U LC80 LE661 U LC70 C6600 U LC70 EQ30 U LC70 LE661 U СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ : 1 X IR ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ (БАТЕРИИТЕ И УПАТСТВАТА НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ).

Други карактеристики

Најдобри понуди