.

.

Panasonic KX-TGM450S + KX-TGMA45S засилувач на јачина на звук до 50 dB бавен разговор за контрола на бучава Намалување на бучава ИД на повик засилен телефон-2-слушал за безжичен теле?

Panasonic KX-TGM450S + KX-TGMA45S засилувач на јачина на звук до 50 dB бавен разговор за контрола на бучава Намалување на бучава ИД на повик

DEN 4799.68

Количина на стоки
Тековен

Подготвена сребрена завршна основна единица и слушалка Волумен на глас засилувач на 50 d B. Намалување на бучавата. Може да се прошири на 6 слушалки. Зборувајќи ја лична карта. Подготвена сребрена завршна основна единица и слушалка. Волумен на глас засилувач на 50 d B. Намалување на бучавата. Може да се прошири на 6 слушалки. Зборувајќи ја лична карта. Слушајте и слушајте јасно дека е пријатно, лесен за употреба засилен безжичен систем за сите погодени од сериозно губење на слухот. Вклучува контрола на засилување на јачината на звукот за да се разјасни гласот на гласот на повикувачот до 50 d B, поставките за гласовен тон на шест нивоа, гласното основно единица и намалување на бучавата за да се слушнат повиците од бучни места. Лесен за употреба, лесен за гледање, контроли на допир на допир со висока видливост, LCD и нумерички тастатура за бирање ги поедноставуваат контролите на повикување и функции во какви било светлосни услови. Светло -црвени визуелни рингери на основната единица и слушалките ги надополнуваат 15 -те аудио мелодии на системот за да сигнализираат дојдовни повици. Забавете го говорот во реално време, разбрани брзи говорници со контрола на бавно разговори со еден допир, што ја забавува брзината на говорот на повикувачот додека разговарате во реално време. Идеално за разговори, репродукција на говорни пораки и повици за скрининг. Карактеристики : - Подготвена основна единица и слушалка со четка за сребрена завршница - проширување на 6 слушалки - 6 -ниво и прилагодени поставки за гласовен тон - Бустер за јачина на глас до 50 d B - Засилувач на говорот - Контрола на бавен разговор - Волумен на ringвонење до 112 d B - 15 Поставки за тон на ringвонење на прстенот - Клуч за исклучување на бучавата - Намалување на бучавата - Резервна моќност на батеријата3 - 13 часа време на разговор - 9 дена време на подготвеност - ИД на повик за повик (англиски и шпански) 4,7 - тастатура за разговор и телефонски книги 7 - LCD на бело позадинско осветлување на слушалката - звучник - Повик за чекање и јавете се на чекање и повик и јавете се на чекање и повик и повик и јавете се на чекање и повик и јавете се на чекање и повик и јавете се на чекање и повик и јавете се на чекање и јавете се на чекање и јавете се на чекање.

Други карактеристики

Најдобри понуди