.

.

Адамас-Бета 5мл стакло Buchner Filter Infl со Frated Disc G4 Lab Glassware за филтрирање

Адамас-Бета 5мл стакло Buchner Filter Infl со Frated Disc G4 Lab Glassware за филтрирање

DEN 204.16

Количина на стоки
Тековен

Дизајн - Buchner инките се користат за филтрација со употреба на вшмукување на вакуум или негативен притисок, корисно каде филтер -хартијата ќе биде нападнат со филтрирање на материјалот Конструиран со тешки wallидни стебла и горниот дел од инката е затрупан за дополнителна јачина. Материјал-изработен од висококвалитетно стакло, дизајниран со дебел wallид, силен и издржлив. Спецификација - 2ml; 5ml; 30ml; 60ml; 150ml; 350ml; 600ml, достапен во широк спектар на големини за општи и аналитички потреби за лаборатории. Големина на порозност - G1; G2; G3; G4. Гаранција - стаклените производи се кревки, доколку бидат оштетени, ве молиме, не двоумете се да не контактирате, ние ќе го решиме сè додека не се задоволи. Дизајн - Buchner инките се користат за филтрација со употреба на вшмукување на вакуум или негативен притисок, корисно каде филтер -хартијата ќе биде нападнат со филтрирање на материјалот. Конструиран со тешки wallидни стебла и горниот дел од инката е затрупан за дополнителна јачина. Материјал-изработен од висококвалитетно стакло, дизајниран со дебел wallид, силен и издржлив. Спецификација - 2ml; 5ml; 30ml; 60ml; 150ml; 350ml; 600ml, достапен во широк спектар на големини за општи и аналитички потреби за лаборатории.

Други карактеристики

Најдобри понуди