.

.

Прилагодено Автосунд 1939-1940 САД-740 Форд

Прилагодено Автосунд 1939-1940 САД-740 Форд

DEN 260.80

Количина на стоки
Тековен

AM/FM RDS Тјунер со 25 пред-сетови 300 Вати Врв 2-Ом стабилна. Лцд-Затемнувачка Контрола. Вклучен е Bluetooth и Далечински Микрофон. Алфа Нумерички Дисплеј ЗА MP3/WMA/FLAC/WAV. Дигитален Часовник. USB Порта ЗА Флеш Диск MP3/WMA/FLAC/WAV Репродукција. Две Aux-влезови : мини Џек фронт, RCA Задниот Дел. AM/FM RDS Тјунер со 25 пред-сетови. 300 Вати Врв 2-Ом стабилна. Лцд-Затемнувачка Контрола. Вклучен е Bluetooth и Далечински Микрофон. Алфа Нумерички Дисплеј ЗА MP3/WMA/FLAC/WAV. Дигитален Часовник. USB Порта ЗА Флеш Диск MP3/WMA/FLAC/WAV Репродукција. Две Aux-влезови : мини Џек фронт, RCA Задниот Дел. Неспорно нема ништо што вреска Британски спортски автомобил повеќе ОД САД-740. Кога крстарите по отворената меѓудржавна состојба со горниот дел надолу слушајќи статична пополнета СТАНИЦА АМ преку еден звучник, тоа само го одзема амбиентот. САД-740 го обединува тој класичен изглед со модерниот звук.

Други карактеристики

Најдобри понуди