.

.

SJYDQ 150mm 6 инчи LCD Solar Digital Vernier Caliper Caliper Composite Composite Mearing Tool

SJYDQ 150mm 6 инчи LCD Solar Digital Vernier Caliper Caliper Composite Composite Mearing Tool

DEN 2661.12

Количина на стоки
Тековен

Двоен соларен и батерија систем Голем и јасен LCD дисплеј. Нулта функција за иницијализирање на мерењето во која било позиција. Широк мерен опсег од 0 ~ 150мм (0 ~ 6 инчи). Висока точност (± 0,2 mm / ± 0,01 инч) и резолуција (0,1 mm / 0,01 инчи). Двоен соларен и батерија систем. Голем и јасен LCD дисплеј. Нулта функција за иницијализирање на мерењето во која било позиција. Широк мерен опсег од 0 ~ 150мм (0 ~ 6 инчи). Висока точност (± 0,2 mm / ± 0,01 инч) и резолуција (0,1 mm / 0,01 инчи). Опсег на мерење : 0 ~ 150мм (0 ~ 6 инчи) Точност : ± 0,2 mm (± 0,01 инчи) Резолуција : 0,1 mm (0,01 инчи) Повторливост : 0,1 mm (0,01 инчи) Максимална мерна брзина : 1,5 mm/секунда, 0,06 инчи/ Втора оперативна температура : 0 ~ 40 ° C (32 ~ 104 ° F) Оперативна влажност : 0 ~ 80% R. Температура на складирање : -20 ~ 70 ° C (-4 ~ 158 ° F) Големина на артикалот : приближно. 236 (л) x 77 (w) x 14 (d) mm (9,29 x 3,03 x 0,55 инчи) двоен соларен и батерија со напојување.

Други карактеристики

Најдобри понуди