.

.

ИНСАЈЗ 4120-5 Метрички Навој Прстен Гејџ, Оди, М5 х 0,8 мм

ИНСАЈЗ 4120-5 Метрички Навој Прстен Гејџ, Оди, М5 х 0,8 мм

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Оди и не оди мерачите се испорачуваат одделноСтандард Iso1502. Испорачано со сертификат за инспекција на производителот. Оди и не оди мерачите се испорачуваат одделно.Стандард Iso1502. Испорачано со сертификат за инспекција на производителот. Метрички навој прстен гејџ, оди, м5х0, 8.

Други карактеристики

Најдобри понуди