.

.

ХХХХДХДП Надворешна Водоотпорна Безбедна Безбедност Интелигентна Лозинка За Складирање Заклучување На Апликацијата Туја Кутија За Клучеви кутија Против кражба

ХХХХДХДП Надворешна Водоотпорна Безбедна Безбедност Интелигентна Лозинка За Складирање Заклучување На Апликацијата Туја Кутија За Клучеви

DEN 11366.40

Количина на стоки
Тековен

● Паметен и Удобен ● контрола или давање пристап до други,. ● следете ги записите за отклучување. ● Поддржете далечински пристап,. ● Постојани, - време, времетраење, повторливи лозинки може да се постават за гостите колку што е потребно за да се обезбеди приватност и безбедност;. ● Паметен и Удобен. ● контрола или давање пристап до други,. ● следете ги записите за отклучување. ● Поддржете далечински пристап,. ● Постојани, - време, времетраење, повторливи лозинки може да се постават за гостите колку што е потребно за да се обезбеди приватност и безбедност;. Паметните кутии за заклучување нудат поголема контрола и дневници за пристап, така што точно знаете кој и кога пристапил до вашиот имот. Без разлика дали сте агент за недвижнини, менаџер за имот за изнајмување или само сакате резервен клуч достапен надвор од вашиот дом, потребна ви е кутија за заклучување клучеви. На овој начин, можете точно да контролирате кој има пристап до вашиот дом.Паметен и Удобен● контролирајте или доделете пристап до други, ● следете ги записите за отклучување. ● Поддржете далечински пристап, ● Трајно, - време, времетраење, повторливи лозинки може да се постават за гостите по потреба за да се обезбеди приватност и безбедност;Практичност и инсталација● Долготрајна, Робусна И Отпорна На Временски Услови● Голем Капацитет : кој лесно може да ги држи клучевите од автомобилот, куќните картички и 8-10 клучеви;● Инсталација : можете да го закачите токму онаму каде што ви треба како копче на вратата или автомобил.

Други карактеристики

Најдобри понуди