.

.

VXB Бренд Јапонија MJC-40CS-BL 7/16 инчи до 9/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 9/16 Инчен Должина Спојување: 66 Спојување Надворешниот Дијамет?

VXB Бренд Јапонија MJC-40CS-BL 7/16 инчи до 9/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 9/16 Инчен Должина Спојување:

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 7/16 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 9/16 инчи. Должина На Спојување : 66. Спојување Надворешен Дијаметар : 40. 7-15 дена превозот. Спојување Создаден 1 Дијаметар : 7/16 инчи. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 9/16 инчи. Должина На Спојување : 66. Спојување Надворешен Дијаметар : 40. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-40 CS-BL 7/16 инчи до 9/16 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија MJC-40 CS-BL 7/16 инчи до 9/16 инчи Флексибилна Спојка од типот на Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Отворот За спојување 1 Дијаметар : 7/16 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 9/16 Инчи Должина на спојката : 66 Надворешен Дијаметар на спојката : 40 материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.

Други карактеристики

Најдобри понуди