.

.

Се однесува На Заслепување 12 Парчиња Датотека За Нокти 6 Бои Владетел На Скала Полумесечина Датотеки За Нокти Ронки За Нокти Професионални Еднократно Еднострани Ш?

Се однесува На Заслепување 12 Парчиња Датотека За Нокти 6 Бои Владетел На Скала Полумесечина Датотеки За Нокти Ронки За Нокти

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Датотека за Нокти Со врвен Квалитет : Се Однесува На Заслепувачки Датотеки за Нокти се направени со леплива лента со врвен квалитет и материјали за шмиргла, не е лесно да се свиткаат Дизајниран со Форма на половина месечина за подготовка на природен шајка пред нанесување на кој било производ, а исто така и за време на маникир за скратување или обликување на природниот слободен раб. 240 ронки - Совршени на природниот нокт и кутикулата со најмала брзина на вашата е-датотека. 320 ронки-идеален за конечни допири на поли гел за продолжување на ноктите акрилни нокти и природни нокти. Топло Совети за избор на датотека за нокти : колку е повисок ронки, толку е пофина површината што ја добива и ќе биде посоодветна за меки нокти. Бидејќи постојат разлики за секој шајка, ние ви даваме само заеднички совет, ве молиме изберете го вистинскиот ронки според потребите на ур.

Други карактеристики

Најдобри понуди