.

.

UKCOCO Клучен Зглоб 1pc Анти-Гребење Лесен Капак Силиконски Зглоб На Кожата Компатибилен За Пронаоѓач На Ракави Заштитник Анти-Airtags Анти-Лоцирање Со Уред За Трагач На Н?

UKCOCO Клучен Зглоб 1pc Анти-Гребење Лесен Капак Силиконски Зглоб На Кожата Компатибилен За Пронаоѓач На Ракави Заштитник Анти-Airtags Анти-Лоцирање

DEN 139.04

Количина на стоки
Тековен

СЛУЧАЈ користи заштита Од судир, отпорност на абење и отпорност на оштетување Покријте ги краевите капакот на трагачот може да обезбеди целосна заштита за вашиот трагач. АНТИ-ГРЕБЕЊЕ ПОКРИТИЕ користи Произведени со премиум материјал за да се обезбеди квалитет и издржливост. СИЛИКОНСКИ ДРЖАЧ ЗА ЛОКАЦИЈА Изработени Со врвен материјал, практични и за употреба. РАЧЕН силиконски РЕМЕН Изработени Од висококвалитетни материјали, фина изработка и практични. Список на пакети 1 карактеристики за заштита на х-можете да го купите професионалниот и практичниот производ на силиконски ленти за ремени за пронаоѓање. - Материјал : Силиконски ознаки Мек Силиконски Пренослив Држач Нараквица - Отпорен На Абење и отпорен на гребење, не е лесен за носење или деформирање На Куќиштето. - Големина : Околу 15, 00Х4, 00Х0, 50см/5, 89Х1, 57Х0 Капак На Трагачот. - Капакот на трагачот може да обезбеди целосна заштита за Преносливото Куќиште на вашиот трагач.

Други карактеристики

Најдобри понуди