.

.

Предиво 5 парчиња Кутија За Завршна Кутија Кутија За Складирање Кутија За Прибор За Јадење Фиоки За Суета Фиоки За Корпи Сребрени Садови Организатор Фиока За Комод?

Предиво 5 парчиња Кутија За Завршна Кутија Кутија За Складирање Кутија За Прибор За Јадење Фиоки За Суета Фиоки За Корпи Сребрени Садови

DEN 1444.80

Количина на стоки
Тековен

пластика КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ФИОКИ КОРИСТИ неопходност за вашиот дом. Тоа е време да се заборави на вашиот биро. ОРГАНИЗАТОР НА ФИОКИ за БИРО кутијата за складирање е изработена од материјал, кој е издржлив и практичен за употреба. ФИОКА КОРПИ КАНТИ КОНТЕЈНЕРИ Мулти -, тоа не може да биде како канцелариски материјал кутија, но, исто така, случај за складирање за други работи. ПЛАСТИЧНИ КУЈНСКИ КАНТИ современиот држач за сарафани, лесно покажува шармантен и привлечен изглед. КОРПА за ФИОКИ за БИРО Suitable Погоден за дом, спална соба, дневна соба, канцеларија или студентски дом. Пакетот Вклучува 5 х кутии За складирање Карактеристики-Погоден за дома, спална соба, дневна соба, канцеларија или фиока за суета во студентски дом. - Заштедува простор на вашата работна површина. Добра ставка е да ја одржувате фиоката уредна и организирана Повеќенаменска Кутија за Складирање. - Материјал : пластична кутија за организатор на прибор за јадење. - Може да биде да ги организирате сите ваши пенкала, гума за бришење, крем, четка за шминка, подлога или друг организатор на сребрени садови за мали материјали. - Кутијата за складирање е изработена од материјал, кој е издржлив и практичен за користење Кутија за Складирање За Сортирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди