.

.

KXDFDC Десктоп 4x6 Термичка Етикета Печатач Компатибилен За Превозот Пакет Мал Бизнис

KXDFDC Десктоп 4x6 Термичка Етикета Печатач Компатибилен За Превозот Пакет Мал Бизнис

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Метод на печатење : Директна Термичкабрзина на печатење : 152 мм (6")/ С Макс.ширина на печатење : 108 мм (4,25").должина на печатење : 1778 мм. Големина : 127,8 мм (Ш)х 117,8 Мм (Ч)х 182,9 мм (Д). Резолуција : 203 метод На Дипринт : Директен Термамакс.брзина на печатење : 152 мм (6")/ С Макс.ширина на печатење : 108 мм (4,25")Макс.должина на печатење : 1778 mm Size : 127,8 mm (W)x 117,8 mm(H)x 182,9 mm (D)Тежина : 1,1 kgpowertynput : AC 100-240 VOutput : 24 V/ 2,5 AOptions : ① модуле модулфакториски опции : ①реално Време Часовник Qtf Картичка.

Други карактеристики

Најдобри понуди