.

.

Морован Јасен Акрилен Прав 2оз Професионален Акрилен Систем За Прав За Нокти За Акрилни Нокти Продолжување Без Мирис без меурчиња Нема Потреба Од Ламба За Нокти До?

Морован Јасен Акрилен Прав 2оз Професионален Акрилен Систем За Прав За Нокти За Акрилни Нокти Продолжување Без Мирис без меурчиња Нема Потреба

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

НЕМА ПОТРЕБА ОД ЗАШТЕДА НА ВРЕМЕ за ЛЕКУВАЊЕ : системот За Акрилен прав не треба да се лекува, што може да избегне црнење на кожата и оштетување на ноктите поради некои ув ламби Тоа е подобар начин да го направите вашиот нокт побрз без да го навлечете ноктот секој пат на нанесување. ЈАСНА БОЈА АКРИЛЕН ПРАВ : акрилен прав јасна боја може да се користи како основа или преклопување. Совршен избор за салон и домашна употреба. Направете уникатен стил на нокти во акрилен прав со вашата голема имагинација. Висококвалитетен ДОЛГОТРАЕН : системот За Акрилен прав е долготраен, изработен од специјална формула и напредна вештина за производство. Може да трае околу 2-3 недели дури и без лекување на ламбата за нокти. ЗДРАВИ И ИЗДРЖЛИВИ : можете да создадете заштитен слој за зајакнување на сопствените природни нокти со акрилен прав. Тој е здрав и издржлив. Може да се користи на природни нокти и лажни нокти. МОРОВАН УСЛУГА : ветуваме дека ќе им обезбедиме на сите наши клиенти одличен акрилен прав и услуги. Доколку има некакви проблеми со акрилниот прав, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас и ние ќе се потрудиме да ви помогнеме да го решите проблемот.

Други карактеристики

Најдобри понуди