.

.

Организатор На Електрични Алати И Држач За Продолжен Кабел - Решетка За Складирање Гаражи За Рачни Електрични Алати-Тешка Полица За Складирање На Алатки За Ѕидни А?

Организатор На Електрични Алати И Држач За Продолжен Кабел - Решетка За Складирање Гаражи За Рачни Електрични Алати-Тешка Полица

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

●ЕКСПЕРТ за ЗАШТЕДА на ПРОСТОР овој држач за електрични алати целосно го користи потрошениот ѕиден простор за прикажување и поставување на складиштето на вашата моќност и рачни алатки, трансформирајте го во компактна и ефикасна област Овој организатор на алатки ви помага да ги одржувате сите ваши најчесто користени алатки за проекти уредно организирани и на дофат на раката. Тоа е идеална решетка за складирање вежби за електрични алати во гаража или работилница. ®ОТСТРАНЛИВ ДИЗАЈН И ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ. организациите И складирањето На Алатките се отстранлив дизајн, лесно се монтираат со претходно дупчени дупки распоредени на растојание од 16 инчи наменети да се навртуваат во дрвени ѕидни столпчиња. Алатка организатор ѕид монтирање доаѓа со хардвери вклучени 4 гипс картон сидра и 4 #10 пан главата завртки, овој држач алатка резервирани дупки и други инсталација додатоци, ве молиме погледнете го упатството за инсталација. Потребни ви се само неколку минути за да соберете одлична решетка за електрични алати. ●СИЛНА НОСИВОСТ● Изработена Од челична жица Со тежок мерач и позлата и завртки обложени со цинк, овој држач за држач за вежба ќе трае со години и има дополнително ограничување на тежината од 100 килограми кога се монтира во столпчиња и 50 килограми кога се користат ѕидни сидра, што има силна носивост. ●УНИВЕРЗАЛЕН СТИЛ И СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА● едноставните линии и компактниот дизајн на ова безжично складирање на вежби го прават одличен избор за сите шеми за дизајн. 16,73" ширина, 7,87" длабочина и 7,87" висина е совршена големина за секоја просторија и прави одлична идеја за подарок За Денот На Таткото. ●ОДЛИЧНА УСЛУГА за КЛИЕНТИТЕ ● ние нудиме без прашања поставени 100% гаранција за враќање на парите.

Други карактеристики

Најдобри понуди